Werkwijze

De werkwijze van Marc Bongaerts is zeer nauwkeurig en doortastend. Het doorloopt de volgende stappen.

Stap 1 – Verkennend onderzoek

De samenwerking start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hierin worden uw wensen geïnventariseerd en wordt er een opname van de situatie ter plaatse gedaan. Het is niet alleen de kunst een fantastisch plan te maken, maar dit tevens binnen het beschikbare budget te realiseren.

Stap 2 – Ontwerp

Aan de hand van een aantal schetsontwerpen gaan we bekijken hoe de ruimten eruit komen te zien. In deze fase worden lay-out, impressie, perspectief en/of 3d-tekeningen gemaakt.

Stap 3 – Definitief ontwerp

Na goedkeuring van het ontwerp, wordt het hele project nauwkeurig getekend en uitgewerkt. Indien van toepassing worden de volgende plannen uitgewerkt:
• Interieurplannen
• Licht-, vloer-, wand- en plafondplannen
• Kleur- en materiaalvoorstellen
• Presentatie-, perspectief- en 3d-tekeningen
• Maatvoering- en technische tekeningen

Stap 4 – Voorbereiding

Voor de uitvoerende partijen worden werkomschrijvingen gemaakt, zodat zij een prijsopgave kunnen verzorgen. Daarna wordt een planning gemaakt en wordt (indien nodig) de bouwaanvraag ingediend.

Stap 5 – Uitvoering

Tijdens de uitvoering worden de werkzaamheden begeleid en gecontroleerd. Hiermee worden zowel de esthetische als de technische eisen van het project gewaarborgd, zodat het resultaat uw verwachtingen meer dan zal overtreffen!

Stap 6 – Service

Tot slot worden er servicedagen afgesproken. Op deze terugkomdagen worden alle zaken van het gebouw, interieur, installaties, e.d. nog eens na gelopen op het goed functioneren. Marc zorgt ervoor dat u voor jaren gelukkig bent met uw duurzame investering.

Top