Strak appartement Rotterdam

Dit appartement is volledig vernieuwd. De aparte binnenserre, die de woonkamer had, werd verwijderd. Hierdoor werd de woonkamer optimaal vergroot. Ook werden alle overige ruimten vrij gemaakt. De bestaande binnenkozijnen en deuren verwijdert en vervangen door moderne en strakke. Uitgangspunt van het ontwerp, was de donker houten “loper”, die alle ruimten aan elkaar rijgt. Door geen standaard strokenlaminaat toe te passen, maar een laminaat met “grote plaatmaten”, verkrijgt het appartement het “XL gevoel”! De verlaagde Mdf plafondlijn uitgerust met RGB ledverlichting in de gang, versterkt dit effect nog meer. Consequent zijn de houtskleuren in donker en licht noten doorgetrokken in het totale interieur.

Omschrijving_Strak_Appartement_Rotterdam_Website_2015_interieur_architect_Marc_Bongaerts

Reactie van de heer Messing:

“De verbouwing is me reuze meegevallen. Eigenlijk ging het heel soepel. We hadden van te voren goede afspraken gemaakt met de aannemer en alles duidelijk op tekening gezet. Door de zorgvuldige voorbereiding werden een hoop misverstanden voorkomen. En als er dan toch onverwachts een probleem ontstond, was Marc er altijd om oplossingen aan te dragen. De oplevering was uiteindelijk exact volgens planning. Na de verbouwing heeft Marc’s interieurbouwer diverse meubelelementen op maat laten maken. Het hele appartement heeft dezelfde stijl welke in iedere ruimte terug te vinden is, ècht superstrak! Inmiddels is het hele appartement ingericht. Ik geniet elke dag van mijn droomhuis en ben supertrots dat het allemaal zo goed gelukt is. Ik ben Marc erg dankbaar voor zijn geweldige inzet en het feit dat hij altijd voor me klaarstond”

< Terug naar particulieren
Top