Feng Shui: “de manier van leven”

 
Feng Shui bestaat uit het woorden Feng, dat Wind en Shui, dat Water betekent

Korte inleiding:

Feng Shui is een oude wijsleer die stamt uit China [4000 jaar geleden]. Feng Shui is een vorm van levenswijze. Mensen zoeken een manier om een hun leefomgeving vorm te geven. Het gevoel van geborgenheid hebben, samen zijn. Alle behoeften en wensen moeten hierin vertegenwoordigd zijn. Feng Shui zorgt hiervoor.

   

Waar gaat het om?

We passen vaak zomaar bepaalde kleuren, materialen, voorwerpen en afbeeldingen in onze omgeving toe. Vaak wordt daar niet bewust over nagedacht. Mensen vinden een bepaalde kleur mooi en brengen dan ergens op een muur of muren een kleur aan. Soms gaat dit goed en wordt intuïtief de juiste kleur of de juiste afwerking toegepast. Maar vaak gaat het ook mis. Dan voelt zo ruimte niet goed en komt schijnbaar een verkeerde sfeer in een ruimte te hangen. Je voelt dat er dan iets niet klopt. Dan brengt Feng Shui uitkomst!

Hoe werkt Feng Shui?

Feng Shui werkt door middel van energie. Het begrip energie is moeilijk uit te leggen, maar het gaat hierbij kort gezegd “om arbeid verrichten”. Om verandering teweeg te brengen. In alles wat in en om ons heen zit, bevat een bepaalde vorm energie. Deze energie wordt in de Feng Shui de Chi-stroom [spreek je uit als Qi] genoemd. Deze stroomt ook door onze huizen, kantoren, gebouwen en omgeving. Deze Chi moet altijd vrij door elke ruimte kunnen stromen. Deze mag niet worden opgehouden. Als dit wel gebeurt,  kan er een blokkade ontstaan. Mensen, die hier in leven of werken, kunnen zich dan niet prettig gaan voelen.  Er kunnen wellicht verschillende klachten ontstaan of er zelfs ziek door kunnen gaan worden!

Appartement_Rotterdam_Renovatie_Verbouwing_Gang_vanuit_Woonkamer_RGB_Led_Lichtlijn_ontwerp_interieur_architectuur_Marc_Bongaerts Dr_Keulen_Kliniek_Schimmert_Verbouwing_Renovatie_Nieuwbouw_Wachtruimte_interieur_architectuur_Marc_Bongaerts Villa_1_Wastafelopstelling_Ouders_Badkamer_Nieuwbouw_interieurarchitect_Marc_Bongaerts Banner_Website_Bedrijven_4_Marc_Bongaerts 

Door middel  van Feng Shui toe te passen, kunnen deze blokkades worden opgeheven. Dan kan de energie weer “vrij” gaan stromen, waardoor de mensen zich weer prettig gaan voelen in deze ruimte of omgeving.

Bent u geïnteresseerd geraakt in deze manier van werken en leven èn u wilt hier meer over weten, dan kunt u met mij hierover contact opnemen. Ik kan u uitleggen hoe het een en ander werkt. Graag maak ik u een aanbieding voor een Feng Shui advies waardoor uw woning, bedrijfspand of omgeving energieverhogend gaat werken.

Top