Feng Shui Professional

Diploma_Feng_Shui_Academy_Marc_Bongaerts_LR

In 2016 heb ik mijn diploma Feng Shui Professional gehaald! Het behalen van dit diploma stelt mij in staat om voor mijn klantenkring nog meer te halen uit hun leef- en werkomgeving waarin ze zich graag prettig en geborgen willen voelen. Hieronder een kleine introductie hetgeen Feng Shui voor u kan doen en betekenen. Graag kom ik u persoonlijk uitleggen wat een Feng Shui Advies voor u kan betekenen.

Feng Shui is een Chinese wijsleer, die ongeveer 4000 jaar geleden ontstond. Deze wijsleer gaat uit van het principe dat alles wat ons omgeeft uit energie bestaat. Met deze energie wordt bedoeld de Universele kracht [levensenergie], die de wereld in beweging brengt en waarvan de aard en oorsprong wordt onderzocht. De levensenergie wordt ook wel Chi [uitspreken als tschi] genoemd. Feng Shui is ontstaan, toen mensen gingen nadenken over hun leefomgeving. Waar voelen we ons veilig?  Op welke plek kunnen we prettig wonen?

Feng Shui leert ons om meer op onze fundamentele behoeften te letten.

Deze zijn:

  • Het hebben van voldoende eten
  • Goed kunnen slapen
  • Gelukkig zijn
  • Zich geborgen voelen
  • Samen zijn

Feng Shui betekent wind en water. In de Chinese filosofie wordt wind en water geassocieerd met een goede gezondheid. Eén van de geheimen van Feng Shui is: “Het vrij kunnen circuleren en het geven van goede voorzieningen van Chi tot in alle uithoeken van de ruimte[n]. Dit zal leiden tot gezondheid, succes en welzijn!”   

< Terug naar blog
Top